dimarts, 26 de març del 2013

Presentació Còmic


Llenguatge audiovisual

Fotograma: És el conjunt d'imatges que formen un vídeo.

Presa: És el temps que enregistra la càmera des de l’inici de la grabació fins al final, osigui que segueix un ordre cronològic.

Clip: És el format informàtic d’una presa.

Pla: El plà és l'espai que capta la càmera, depenent de la posició d'aquesta, és a dir, el que es veu a la pantalla. 

Escena: És el conjunt de plans que tenen en comú els fets que s'hi desenvolupen

Seqüència: Una seqüència és un conjunt d’escenes amb un guió, espai o personatges en comú. .
Películ·la: És una obra artística audiovisual que relata una història seguida.

Tipus de plans:

-Pla de detall: En la pantalla apareix una part de quelcom amb l'objectiu de captar tota l'atenció de l'espectador.

-Primer pla: Ens mostra un objecte o cara sencera.
-Pla mig: Capta a un personatge de cintura o pit cap amunt. Hi poden aparèixer varis personatges.-Pla americà o tres-quarts: La càmera ensenya un personatge a partir dels genolls.-Pla general: Es veu un personatge o objecte sencer en un lloc obert, amb altres objectes o personatges.-Gran pla general: Ens situa l'acció en un gran espai determinat.
-Angulacions de la càmera: És la posició vertical de la càmera respecte al pla. Les angulacions més conegudes són el picat i el contrapicat.Pla picat: És quan la càmara es situa per sobre de el que es graba.

Contrapicat: és el contrari del picat.
-Moviments de càmera: Són els moviments que fa la càmara respecte al centre de l’acció. Aquests moviments poden ser al voltant de l'escena, passant per sobre, per sota, pel costat.


Reflexió personal (El Milagro i Bendito Machine)

Personalment jo et puc dir que molt no vaig entendre els 2 videos de el Milagro i Bendito Machine que ens vas ensenyar però a base de mirar-me els videos una altre vegada he arribat a una conclusió que alomillor molta gent no pensara el mateix, pero he arribat a la conclusió de que els curtmetratges s'han fet bàsicament per criticar a les noves tecnologies en el sentit de que està canviant a la humanitat perquè cada vegada que surt un objecte nou, llencem el vell per agafar el nou i llavors critiquem a la gent que no el té. Això es la meva opinió, si voleu mirar els curtmetratges i no opineu el mateix deixeu un comentari! :P

Videotutorial